0

rita ora calvin harris 150Een jaar lang leken ze het perfecte koppeltje. Zangeres Rita Ora en DJ Calvin Harris hadden een relatie en werkten zelfs samen aan de hit-song ‘I Will Never Let You Down’ van de peroxide blonde schone. Toch was het ineens over tussen de twee en dat maakte Calvin bekend op Twitter.

Rita Ora scheen daar een beetje overdonderd van te zijn omdat ze zijn publiekelijke announcement niet zag aankomen. Maar het gerucht gaat dat Calvin Harris zijn Rita niet zo maar gedumpt heeft. De zangeres zou een bezoekje hebben gebracht aan LA en wilde dat geheim houden voor hem.

Hij kwam erachter toen hij zelf een paar dagen later in de stad aankwam en de taxichauffeur vertelde dat hij laatst zijn vriendin had vervoerd. Het schijnt dat Rita zelfs op de hotelkamer van haar visagiste heeft gebivakkeerd om haar aanwezigheid in de stad geheim te houden.

Heeft het misschien te maken met dat ze eerder die maand de studio in was gedoken met Justin Bieber en het daar erg touchy-feely aan toe ging? En dat de zanger woont in LA? Wie weet…

  • BP_20388244
  • BP_20193098
  • BP_17568308

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties