0

RUMOUR Rafael van der Vaart ging ook vreemd en wel metVanaf vandaag zijn Rafael van der Vaart en Sylvie Meis officieel gescheiden maar de soap rondom hun huwelijk blijft maar doorgaan. Nu doen bekenden van het stel een boekje open volgens de Telegraaf over het vreemdgaan van de voetballer zelf want Sylvie zou niet de enige zijn die wel eens buitenshuis gesnoept heeft!

“Sylvie krijgt nu de schuld van alles. Maar dat is niet terecht. Rafael heeft zich net zo laten gaan met iemand die dat bovendien glashard durft te ontkennen.” Begin dit jaar deden de geruchten al de rondte maar die worden steeds hardnekkiger nu vrienden het ook bevestigen; Rafael zou tijdens zijn huwelijk met Sylvie zijn vreemdgegaan met Nikkie Plessen.

Terwijl Sylvie lekker lag te slapen tijdens het huwelijksfeest van styliste Danie Bles, zou Rafael de bloemetjes buiten hebben gezet met Nikkie. Iedereen zou daarvan op de hoogte zijn; niet alleen de vrienden maar ook Sylvie zelf.

Nikkie Plessen ontkende samen met haar vriend Ruben Bontekoe begin dit jaar al de geruchten en bracht zelfs een officiële statement naar buiten. “Het is ons totaal niet bekend waar deze roddel vandaan komt en iedere berichtgeving hieromtrent is daarmee ook aperte onzin.”

Of dit gerucht waar is, is natuurlijk nog maar de vraag. Zolang Sylvie, Rafael en Nikkie zelf het niet bevestigen gaat het natuurlijk enkel om roddels.

Sylvie en Nikkie eind 2012 bij de Beau Monde awards

Sylvie en Nikkie eind 2012 bij de Beau Monde awards

Yolanthe, Sylvie en Nikkie bij de Beau Monde awards.

Yolanthe, Sylvie en Nikkie bij de Beau Monde awards.

Sylvie en Rafael(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties