0

Peaches GeldofDe hele wereld was in shock toen bekend werd dat Peaches Geldof (25) was overleden. De voormalige it-girl zou nog volop in het leven staan en alles voor haar kindjes willen doen zodat deze gelukkig zijn. Ze droomde zelfs van een dochter. Toch werd ze op tweede paasdag begraven in Engeland.

Tot nu toe was nog niet bekend wat de doodsoorzaak was van de Britse. De politie zei dat het een plotselinge dood was maar niet een verdachte. Even gingen de geruchten dat ze zou zijn overleden vanwege een te streng dieet en laag gewicht, maar vandaag wordt er officieel bekend gemaakt wat de doodsoorzaak is. Volgens het Britse Times zou er toch sprake zijn geweest van een heroine overdosis, iets wat is gebleken uit bloedonderzoeken.

Het is niet de eerste keer dat Peaches in verband wordt gebracht met drugs. In 2008 was ze opgepakt door de politie terwijl ze drugs aan het kopen was en een paar maanden later zou ze opgenomen zijn vanwege een overdosis. Toen een vriend van haar, Freddy McConnell, overleed aan een drugs overdosis en in zijn dagboek werd gekeken, stond daarin dat hij voor het eerst drugs ging inspuiten met Peaches.

Peaches’ moeder Paula Yates overleed in 2000 ook aan een heroine overdosis.

  • Peaches Geldof
    Peaches Geldof

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties