0

Peaches 150Afgelopen week werd er bekend gemaakt dat een overdosis heroïne meespeelt in het overlijden van Peaches Geldof. De it-girl werd vorige maand in haar woning in Kent levenloos aangetroffen. Maar het model was volgens de geruchten niet alleen verslaafd aan drugs.

Zo blijkt uit bronnen dat Peaches ook een verslaving had ontwikkeld voor dieetpillen. Het nemen ervan voelde naar zeggen hetzelfde als de drugs speed. Het gebruik van de pillen ontstond door de obsessie om slank te zijn na de geboorte van haar zoontje maar uiteindelijk leefde ze vooral nog op heroïne en het afslankmiddel.

Naast dit bizarre medicijngebruik had het model meer rare trekjes; zo was zij geobsedeerd met de heroïneverslaafde zanger Elliot Smith. Haar telefoon zou volstaan met muziek van de zanger die tien jaar geleden zelfmoord pleegde. Haar interesse in Elliot zou de oorzaak zijn van een heftige ruzie tussen Peaches en haar man Thomas Cohen vier dagen voor haar dood. De twee hebben naar schijnt een grote woordenwisseling gehad in de trein en na de ruzie zijn ze apart van elkaar vertrokken.

Toen Thomas een aantal dagen niets van z’n vrouw had vernomen, begon hij zich zorgen te maken en is hij haar op gaan zoeken in hun woning in Kent. Toen hij de woning betrad trof hij Peaches levenloos aan.

  • Peaches Geldof
  • Peaches Geldof 2
  • Peaches 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties