0

olsen twins 150Dé echte Olsen Twins fans weten dat hun carrière allemaal begon toen zij hun debuut maakten in de serie Full House. De tweeling was toen nog een zuigeling en deelde samen één rol, die van dochter Michelle. Nu komt de show terug waar het voor Mary-Kate en Ashley allemaal begonnen is.

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat de laatste aflevering van Full House werd uitgezonden maar Warner Bros is op dit moment aan het werken aan de terugkeer van de serie, met bijna iedereen van de originele cast. De komedie serie over de alleenstaande vader van drie dochters die samenwoont met drie volwassen mannen, was in de jaren’90 de favoriet van velen. Veel van de acteurs hebben al ja gezegd en zullen we terugzien. Alleen de twee beroemdste leden van de cast, de Olsen Twins, hebben nog niks laten horen.

Wij hopen dat we Mary-Kate en Ashley binnenkort terug kunnen zien in Full House en dan ook graag beide dames. Wellicht de terugkeer van het andere deel van de mysterieuze tweeling die bij de geboorte is afgestaan? We kijken er in ieder geval naar uit!

  • olsen twins

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties