0

Sabia en Rafael 150Er is veel gedoe geweest over het liefdeskoppel Sabia en Rafael. De twee wonen nu in Duitsland voor Rafael z’n voetbalclub, maar hier zou heel binnenkort wel eens verandering in kunnen komen.

Het gerucht gaat dat Rafael weg moet bij z’n huidige ploeg in Hamburg. De speler blijkt te duur te zijn met zijn salaris van 3,5 miljoen per jaar en de club wil hem dan ook graag verkopen. Maar niet alleen omdat hij te duur is wil de Hamburgse club van hem af, ook Sabia zou een slechte invloed hebben op zijn prestaties.

Toch laat hij Sabia door niemand van zich afnemen, ook al staat dus nu z’n positie bij de club op het spel. Rafael wil dan liever naar een andere club dan dat hij zijn relatie moet stopzetten, want zulk soort suggesties schijnen nu gedaan te worden door zijn club. Er wordt al gespeculeerd over een transfer naar Turkije voor het volgende seizoen.

Voor Sabia zou Turkije natuurlijk uitkomen, want de roots van de voetbalvrouw liggen tenslotte in het land. Maar goed, ze kunnen natuurlijk niet zomaar naar het buitenland, want what to do met zoontje Damian van Sylvie en Rafael?

De kleine Damian blijft gewoon bij Sylvie, dus dan zal Rafael z’n zoontje niet meer zo vaak kunnen zien als nu…Of zou dat dan toch misschien een reden zijn om in Hamburg te blijven of moet Sylvie mee naar Turkije?

  • Sabia en Rafael
  • Sabia en Rafael
  • Sabia en Rafael

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties