0

kendall jenner 150Afgelopen fashion weeks was er één naam die continu genoemd werd en dat was die van Kendall Jenner. Het jonge model heeft bewezen dat ondanks ze net begonnen is, ze weet hoe ze de verschillende runways moet bestormen en dat hebben andere merken ook gemerkt.

Er gingen al geruchten dat het lingeriemerk Victoria’s Secret interesse had in de reality ster maar de geruchtenmolen blijft doorgaan en er wordt nu zelfs gefluisterd dat Kendall aankomende Victoria’s Secret show in december mee zal lopen met de bekende vleugeltjes op haar rug. Er is alleen één groot probleem en dat is momager Kris Jenner die veel te hoge eisen stelt voor haar dochter.

Het is geen geheim dat Kris zich graag bemoeit met de levens van haar dochters en vaak op wel een erg extreme manier. Ook dit keer kon ze zich niet op de achtergrond houden en staat ze zelfs een contract in de weg tussen VS en haar dochter. Moeder Jenner eist heel veel geld van het lingeriemerk als ze willen dat Kendall meeloopt aankomende show.

Over precieze bedragen is niet gesproken, maar Kris kenende zal ze het zelfde salaris eisen als dat van Doutzen Kroes. To be continued…

  • kendall jenner
    Kendall deze week bij de Chanel show

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties