0

sabia en rafael 150Het is geen gemakkelijke tijd geweest voor Sabia Engizek en Rafael van der Vaart. Het stel was vorig jaar in blijde verwachting van hun eerste kindje samen, maar afgelopen december sloeg het noodlot toe. Het koppel kreeg een miskraam.

De voetballer en zijn vriendin lieten in december weten dat hun dochtertje na negentien weken zwangerschap dood was geboren in een ziekenhuis in Hamburg. In 2008 beviel Sabia ook al van een te vroeg geboren dochter, van haar ex-man Khalid Boulahrouz.

Toch zouden Sabia en Rafael het nu opnieuw willen proberen, blijkt uit een artikel van het Duitse boulevardblad Gala. We zouden heel graag een gemeenschappelijk kind hebben, we willen het in elk geval weer proberen. Het is zo pijnlijk als het misgaat. Maar er is geen groter geluk dan kinderen. Daarvoor is elke pijn de moeite waard”, zo schrijft de krant. 

Wij zijn benieuwd of Sabia binnenkort inderdaad opnieuw zwanger is. Nu Rafael noodgedwongen het WK moet missen, hebben ze in iedergeval genoeg tijd om te oefenen.

  • rabia en rafael 50

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties