0

kim kanye naomi kate 150Kim Kardashian wordt door veel mensen gezien als één van de mooiste vrouwen op deze wereld. Maar de reality ster is na de geboorte van haar dochter North erg onzeker geworden over haar looks en deelde dit eerder op haar Twitter.

Nadat zij vorige week te gast was op het verjaardagsfeest van Givenchy ontwerper Riccardo Tisci, zijn die onzekerheden alleen maar erger geworden. Op het sterrenfeest waren ook Kate Moss en Naomi Campbell aanwezig en Kim ging samen met manlief Kanye West met hun op de foto. Op het kiekje is te zien dat de supermodellen een stuk langer en dunner zijn dan de 33-jarige moeder.

Dit verschil zou ervoor hebben gezorgd dat de reality ster over is gegaan op een extreem vloeibaar dieet. Dit doet ze in combinatie met bootcamps bij haar trainer Joey Gonzalez van Barry’s Bootcamp, die ook andere celebs traint zoals Victoria Beckham en Jessica Alba. Tijdens een sessie bij Joey raak je gemiddeld 1000 calorieën kwijt, dus hierdoor zal Kim vast snel van haar ‘babyvet’ afkomen.

Benieuwd naar de foto waardoor Kim over is gegaan op diëten? Bekijk hem hieronder.

  • You cant sit with us
    Kim: "You can't sit with us"

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties