0

REVEAL Kim Kardashian wil haar ja-woord geven in deze jurkHet kan je niet ontgaan zijn; Kim Kardashian en Kanye West gaan in het huwelijksbootje stappen. De grote vraag is alleen wanneer, waar en hoe. Er werd al even gespeculeerd over Versailles als lokatie en nu hebben we info over dé jurk waarin de reality ster I do in wil zeggen.

Kim is een grote fan van Kate Middleton en wil voor haar derde huwelijk een jurk hebben die geïnspireerd is op het Alexander McQueen exemplaar waarin de Duchess haar eeuwige trouw beloofde. “Kim is absolutely obsessed with everything Kate and William do. Kim loves Kate’s style and while she is planning on several gowns for her big day, she wants the one for the ceremony to look something like Kate’s dress“, onthulde een bron aan de Britse Grazia.

Of het ook echt zo gaat gebeuren, is nog even afwachten. Sarah Burton, de ontwerpster van Alexander McQueen hield haar lippen stijf op elkaar over de jurk van Kate een paar jaar terug en zal dit nu ook doen als ze een gown gaat maken voor Kim.

Wij achten de kans ook erg groot dat Riccardo Tisci, Givenchy ontwerper en een goede vriend van Kim en Kanye, in ieder geval één jurk voor zijn rekening gaan nemen.

Kim oefende al even in deze witte kanten jurk van Dolce & Gabbana

Kim oefende al even in deze witte kanten jurk van Dolce & Gabbana

Kate Middleton trouwjurk 2

Kate Middleton in Alexander McQueen

Kate Middleton trouwjurk 1

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties