0

Kim Kardashian cover bikiniAan haar big smile te zien, leek het erop dat Kim Kardashian maar wat blij was met de bikini cover van US Weekly. En terecht dachten wij zo, de reality ster viel bijna 25 kilo af door een streng Atkins dieet en haar nieuwe lichaam mag gezien worden.

Toch blijkt er nu een addertje onder het gras te zitten wat de foto’s betreft. Volgens het management van Kim heeft ze namelijk nooit echt geposeerd voor het magazine en hebben zij gewoon paparazzi kiekjes gebruikt. Daarbij komt dat US Weekly volgens geruchten ook niet vies was van een beetje Photoshop en eigenhandig het lichaam van Kim nog even wat slanker hebben gemaakt.

Ook de Kardashian zelf is niet heel erg te spreken over de cover. Zo zou ze de foto’s ‘oké’ vinden, maar wil ze graag nog 4,5 kilo meer afvallen. Het had dan ook niet veel gescheeld of de kiekjes hadden nooit geschoten kunnen worden…

We got to the beach, we turn around and we see all this paparazzi. I was like, ‘Nope, we’re not going to the beach’. We walked in and I was like, ‘I don’t think I’m ready yet, I don’t want to be seen. I’m not bikini-ready yet!”

De cover waar het allemaal over gaat...

De cover waar het allemaal om gaat…

www.usmagazine.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties