0

RUMOUR Kim Kardashian samen met North West op cover van VogueKim Kardashian zit nog lekker thuis bij haar moeder om aan de fotografen te ontsnappen. Maar er komt natuurlijk een moment dat de realityster en haar kleine een keer de deur uitmoeten. Kanye wil niet dat paparazzi het eerste beeld van North schieten; hij heeft een heel ander plan.

Volgens de geruchten is de rapper hard aan het werk om Kim en North op de cover van de Amerikaanse Vogue te krijgen. Hoofdredacteur Anna Wintour is op zijn zachtst gezegd niet echt fan van de realityster dus of het Kanye lukt is nog maar de vraag.

Op dit moment zoekt hij contact met Vogue fotograferen als Mario Testino en Annie Leibovitz, huurt hij een personal trainer in voor zijn Kimmie om haar weer in shape te krijgen én verzamelt hij alle verkoopcijfers van covers met Kim om Anna Wintour te overtuigen.

Wij schatten de kans klein in, maar hopen er stiekem wel een beetje op. Wat jullie?

Zijn de onderhandelingen voor de Vogue cover al gestart tijdens het MET gala waar Kim en Kanye samen mochten verschijnen

Zijn de onderhandelingen voor de Vogue cover al gestart tijdens het MET gala waar Kim en Kanye samen mochten verschijnen en Anna Wintour ook aanwezig was?

Kim plaatste laatst een filmpje op Keek waarop ze haar tong uitsteekt als teken van leven.

Kim plaatste laatst een filmpje op Keek waarop ze haar tong uitsteekt als teken van leven.

De rapper afgelopen maandag op Mykonos Griekenland waar hij druk in de weer was met zijn telefoon. Zou hij de cover aan het regelen zijn

De rapper afgelopen maandag op Mykonos Griekenland waar hij druk in de weer was met zijn telefoon. Zou hij de cover aan het regelen zijn?

www.vogue.com/magazine/

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties