0

Kim Kardashian takes baby North West to the Givenchy storeNorth West, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, is met haar 14 maanden oud nu al helemaal in de ban van make-up en is er dus aardig vroeg bij. Make-up koningin Kim is van plan om haar baby op make-up les te doen zodat zij nooit een beauty blunder zal maken in haar leven.

Zodra de reality ster onder handen wordt genomen door haar team van visagisten en kappers, is dochter North duidelijk gefascineerd door het hele gebeuren. Terwijl haar kleine spruit braaf mee zit te kijken vanaf Kim’s schoot hoef je de kleine maar een make-up kwast te geven en ze is meteen geëntertaind.

Kim is van plan om North op make-up les te doen zodra zij oud genoeg is om net als mama zich vol te schminken. Dit heeft haar vader, Rob Kardashian, ook met zijn dochters gedaan en, eerlijk is eerlijk, het heeft geholpen want de Kardashians zien er vrijwel altijd flawless uit met hun make-up (oké, inmiddels ook mede dankzij goede visagisten).

Wij zijn erg benieuwd wanneer we kleine West voor het eerst zullen zien met haar gezicht vol met foundation, oogschaduw en nepwimpers. Hopelijk moeten we hier nog even op wachten!

  • Kim Kardashian takes baby North West to the Givenchy store

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties