0

kimye 150Kim Kardashian en Kanye West zijn hét celebrity koppel van dit moment. Na de geboorte van hun dochter North, vroeg Kanye zijn Kim op een romantische manier ten huwelijk onder toeziend oog van de hele Kardashian clan.

Na de aankondiging van het veelbesproken huwelijk van de twee, kwamen er al snel geruchten op gang. Zo zouden Kim en Kanye willen gaan trouwens in de stad van de liefde: Parijs. Kim en Kanye werden de laatste tijd al veel gespot in deze prachtige stad en zagen een trouwerij hier wel zitten. Helaas voor het koppel lijkt de Franse wetgeving nu roet in het eten te gooien. In Frankrijk geldt de regel dat mensen daar alleen kunnen trouwen als tenminste één van de partijen minstens veertig dagen in het land woont. Nu is het zo dat Kanye wel een appartement in Parijs bezit, maar hij gebruikt die maar een paar keer per jaar.

De Britse krant The Sun schrijft dat Kim en Kanye hierdoor nu toch maar hebben besloten om te gaan trouwen in hun eigen woonplaats Los Angeles. Om er toch nog dat Franse tintje aan te geven, wil het koppel daarna wel een ceremonieel huwelijk in Parijs. Een anonieme bron liet weten: ”Ze vinden het vernederend dat het huwelijk op het laatste moment niet door kan gaan. Daarom hebben ze besloten om stiekem te trouwen in Los Angeles voordat ze naar Frankrijk vertrekken”.

Hoe het huwelijk eruit komt te zien, is nog maar de vraag. Waar Kim houdt van een groots spektakel slash mediacircus, heeft Kanye privacy hoog in het vaandel staan. Volgens de anonomie bron lijkt Kanye zijn zin te krijgen, want het schijnt dat het stel het in hun eigen stad klein wil aanpakken. Er zullen slechts een beperkt aantal mensen aanwezig zijn.

  • kimye 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties