0

concurrentie khloe fashion police 640Fashion Police moet het zonder Kelly Osbourne gaan doen. We hebben allemaal meegekregen hoe Kelly vorige week besloot op te stappen als jurylid bij het modeprogramma vanwege een racistische opmerking van één van haar mede juryleden.

Sindsdien staat Khloé Kardashian hoog op het lijstje van mogelijke opvolgers van Kelly. De jongste van de beroemde zussen zou een logische keuze zijn. Ze heeft al een aantal keer opgetreden als ‘correspondent’ voor het programma en is dus al bekend met het team en de makers van de show.

De concurrenten van Khloé schijnen op dit moment NeNe Leakes, Chrissy Teigen en Amber Rose te zijn. Naast Khloé lijkt Chrissy Teigen, model en de vrouw van John Legend, de meest logische keuze. Ze is het afgelopen awardseizoen telkens mee geweest met haar man en heeft dus genoeg red carpet glamour gezien. Verder ziet ze er altijd waanzinnig uit en heeft ze een grote schare social media fans.

Amber Rose en NeNe Leakes (voornamelijk bekend van Real Housewives of Atlanta) lijken ons minder voor de hand liggende keuzes. Beide dames hebben namelijk geen eerdere verschijning gemaakt in het programma.

Of het nou Khloé, Chrissy, NeNe of Amber wordt, de show is sowieso een sterke mening rijker. Geen van deze vrouwen staat er namelijk om bekend een blad voor de mond te houden. We houden jullie op de hoogte!

 • amber rose 500
  Amber Rose
 • hrissy 500
  Chrissy Teigen
 • khloe 500
  Khloé Kardashian
 • nene leakes 500 2
  NeNe Leakes

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties