0

kendall jenner divagedrag 150Waar je als celeb echt niet bekend om wil staan is divagedrag, helaas hebben sommige van hen hier wel een handje van. Krijgen de meeste hier pas last van na een jarenlange carrière, beginnend model Kendall Jenner is er erg vroeg bij met haar divatrekjes.

Kendall Jenner kennen we al jaren van de bekende reality show ‘Keeping Up With The Kardashians‘ en het afgelopen jaar van haar beginnende modellencarrière. Toen zij samen met BFF Hailey Baldwin ging lunchen bij Mercer Kitchen in New Yor,k kreeg het model het te hoog in haar bol.

Nadat het personeel van het restaurant de 18-jarige reality ster weigerde alcohol te serveren, liep zij boos weg zonder de rekening van 60 dollar te betalen. Toen de serveerster achter ze aanging, werd zij uitgelachen door de twee vriendinnen en gooide Jenner vervolgens het geld in haar gezicht. Heeft zij dit geleerd van haar zwager Scott Disick die al eens eerder een aantal dollar briefjes in de mond van een ober stopte? Let’s not hope so

Kendall heeft nog niet op het incident gereageerd, wel postte de serveerster om wie het gaat een Tweet over het incident. Ze schreef het volgende:”That horrible moment you chase a Kardashian down the street because she forgot to pay her bill to be thrown money in your face.” Hopelijk beseft het jonge model dat dit soort gedrag absoluut niet door de beugel kan.

  • kendall jenner divagedrag 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties