0

Kendall Jenner, Kris Jenner and Kim Kardashian seen leaving the LAX airportDe geruchtenmolen rondom de zakenrelatie tussen Kendall en mama Kris draait weer op volle touren. Laatst werd er nog bekendgemaakt dat Kendall er alles aan deed om zich van de Kardashian familienaam te distantiëren en het schijnt nu dat alleen haar voornaam op haar modellenportfolio staat.

Er wordt nu gezegd dat het model nog een stapje verder gaat en haar moeder Kris Jenner ontslaat als manager.  Volgens een insider woont Kendall sinds kort in haar eigen appartement in Los Angeles. Met Kim en Kanye daar wonende, was het er zo’n gekkenhuis en ze is van plan om haar betrokkenheid bij de reality show te verminderen. Gedacht wordt dat ze een verhuizing naar Parijs overweegt en er wordt gefluisterd dat ze Kris zal vragen af te treden als haar manager”, aldus een insider die een boekje open deed aan de Britse Grazia.  

Wij zijn erg benieuwd naar de reactie van mama Kris. Voor al haar dochters is ze namelijk een succesvolle manager geweest. Denk bijvoorbeeld aan Kim’s seksschandaal waar ze met hulp van haar moeder miljoenen wist binnen te slepen. Dit gerucht krijgt vast nog een staartje…

  • Kendall Jenner, Kris Jenner and Kim Kardashian seen leaving the LAX airport

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties