0

Marc Jacobs fall 2014 collection runwayKendall Jenner lijkt opeens hét onderwerp van gesprek te zijn. Het 18-jarige meisje is niet alleen meer onderdeel van de realityshow Keeping Up With The Kardashians, nee, ze stond laatst nog op de catwalk van Marc Jacobs en had een photoshoot voor Vogue.com.

Kendall lijkt nu te moeten kiezen tussen het televisieprogramma en haar modellencarrière. Een betrokkene vertelt: ”Kendall has been told by several high profile fashion photographers that she definitely has a future in modeling. However, she was advised that continuing to appear on reality television will diminish interest in her as a model.

Ook is er nog het probleem dat de realityster in combinatie met Keeping Up With The Kardashians geen tijd zou hebben voor het werk van een model. Het contract van de realityshow eist namelijk nogal wat aandacht van Kendall ”In the past, she has had to pass on modeling shoots because shooting for the television show takes precedence.”

Wat zal Kendall kiezen? Zal ze gaan voor de familieshow die haar bekend heeft gemaakt bij het grote publiek of kiest ze haar eigen weg en gaat ze voor een modellencarrière?

Kendall Jenner op de catwalk van Marc Jacobs tijdens New York Fashion Week

Kendall Jenner op de catwalk van Marc Jacobs tijdens New York Fashion Week

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties