0

kendall jenner fifty shades 150Kendall Jenner’s carrière gaat als een speer: ze is niet meer weg te denken uit de modewereld. Zo liep ze tijdens fashion week shows voor grote fashion namen als Chanel en Marc Jacobs. Naast dat ze een succesvol model is, heeft Kendall nu ook de ambitie om te gaan acteren.

Er gaan namelijk geruchten dat Kendall gestrikt is voor het vervolg van de steamy film Fifty Shades of Grey. Regisseur Sam Taylor-Wood zou helemaal hotel de botel zijn van Kendall en ziet haar graag terug in het tweede deel. Waarschijnlijk gaat het niet om een grote rol, maar het is en blijft natuurlijk wel erg belangrijk voor de carrière van Kendall: zo heeft ze namelijk al een voet binnen de deuren van Hollywood. Het eerste deel van Fifty Shades of Grey zal trouwens rond 14 februari 2015 draaien in de bioscoop.

Wij zijn al erg excited naar het eerste deel en ook benieuwd of de deal van Kendall doorgaat. Wat vinden jullie? Zou Kendall geschikt zijn voor het vervolg van Fifty Shades of Grey?

  • BP_24782039

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties