0

kate moss lottie moss 150Dat goede genen van grote invloed zijn op je looks, moge duidelijk zijn. Het halfzusje van Kate Moss (40), de 16-jarige Lottie, heeft nét zo’n fantastisch uiterlijk als het topmodel en tekende begin dit jaar haar eerste modellencontract bij Storm models, het bureau waar Kate ook haar eerste deal binnensleepte. Op dit moment is Lottie het gezicht van Calvin Klein’s speciale lijn met MyTheresa.com.

Maar er ligt nog veel meer in het verschiet, waaronder waarschijnlijk een Vogue cover! Het schijnt dat Kate niet solo op haar 36e (!) British Vogue cover zal prijken, maar dat Lottie naast haar zal poseren. Kate heeft Lottie onder haar vleugels genomen om haar te behoeden voor fouten die veel modellen maken (Kate’s motto: never complain, never explain) en zal vast het idee hebben voorgedragen aan het magazine. Het Britse supermodel heeft nauwe banden met het blad en helpt zelfs regelmatig bij shoots van het magazine.

Een epic cover dus, zeker als je bedenkt dat zusjes nog niet samen op de cover van het tijdschrift hebben gestaan. Of het waar is, moet nog even blijken maar wij zien het in ieder geval wel zitten!

 • Kate Moss en Lottie Moss frontrow bij Topshop Unique
  Kate Moss en Lottie Moss frontrow bij Topshop Unique
 • BP_20351043
 • BP_20351045
 • BP_20351047
 • Kate Moss
  Kate Moss
 • Lottie Moss
  Lottie Moss

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties