0

kate-moss-by-alasdair-mclellan-for-another-magazine-fall-winter-2014-2015-4Kate Moss houdt wel van een feestje, dat moge duidelijk zijn. Helaas hebben andere mensen soms last van het feestgedrag van La Moss: zo maakte ze vorig jaar nogal stennis op een vliegveld in Turkije toen ze daar dronken aankwam en geen ticket had om te reizen.

Nu heeft Kate weer problemen veroorzaakt. Het topmodel was in Turkije om daar de verjaardag van vriendin Sadie Frost te vieren maar Kate wilde het feestje blijkbaar voortzetten in het vliegtuig onderweg naar huis. Tijdens de vlucht van Bodrum naar London Luton, die uitgevoerd werd door Easyjet, veroorzaakte Kate nogal wat overlast.

Er werd geen alcohol aan Kate geschonken en dat viel niet in goede aarde bij het model waarna ze vervolgens vodka uit haar handbagage pakte. Ook schijnt de Britse de piloot een ‘basic b*tch‘ te hebben genoemd. De overlast was zo erg dat Kate op het vliegveld in Engeland werd opgewacht door de politie. Waarschijnlijk is ze enkel even op de vingers getikt, want er is geen arrestatie verricht.

Bekijk hieronder een twee kiekjes die Kate’s vriendin Sadie deelde op Instagram van hun vakantie in Bodrum!

  • Morning!! Perfect breakfast
    @sadielizafrost: "Morning!! Perfect breakfast attire!!"
  • Bye bye Turkey
    @sadielizafrost: "Bye bye Turkey .... Thanks so much for such a girlie yet inspirational week - will remember it forever - you all got me ready for the big half a century!!! @roseferguson_ @francutler @francesruffelle @jem_frenchie @teresatarmey and KM xx"

(Beeld: www.instagram.com/sadielizafrost)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties