0

cara delevingne karl lagerfeld met gala 2015 640Mei is een drukke maand in de modewereld. Naast dat er in die maand het Cannes Film Festival, een event waar het steeds meer om mode draait, plaatsvindt in Frankrijk, zijn er ook diverse modeshows wereldwijd én wordt het MET Gala gehouden in New York.

Het is dus niet zo gek dat twee belangrijke modegebeurtenissen op dezelfde dat plaatsvinden. In New York wordt op 4 mei het MET Gala gehouden terwijl aan de andere kant van de wereld, in Seoul om precies te zijn, een Chanel show plaatsvindt. Vannacht is de lijst met namen bekendgemaakt die bij het MET Gala aanwezig zullen zijn en iets is opvallend.

Zowel Karl Lagerfeld als Chanel gezicht Cara Delevingne staan op de lijst met hosts van het MET Gala. Normaal gesproken is het logisch dat deze twee aanwezig zijn bij het gala, vooral Karl heeft een goede band met het museum en de host van het event Anna Wintour, maar dit zou betekenen dat hij een tijdmachine nodig heeft om met Cara vanuit Seoul naar New York te komen omdat het in de Zuid-Koreaanse stad 13 uur vroeger is.

Karl Lagerfeld kan heel veel, maar of dit mogelijk is? Wellicht staat hij alleen op de lijst met Cara als teken dat hij betrokken is bij het evenement maar kan hij niet fysiek aanwezig zijn.

  • cara delevingne karl lagerfeld met gala 2015 640

(Beeld: www.instagram.com/caradelevingne)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties