0

kim en north 150Ondanks dat baby North West pas 16 maanden oud is, kunnen de meeste volwassenen nog een voorbeeld nemen aan de kleine haar stijl. Met een modeliefhebbers als ouders hadden we ook niet anders verwacht toen Nori werd geboren.

Vaak verschijnen moeder Kim en dochter in perfect gematchte outfits, iets wat ze vorige week vaak genoeg lieten zien tijdens Paris Fashion Week. Eerst werd er nog gespeculeerd dat papa alle outfitjes voor zijn kleine prinses klaarlegde, wij hadden al zo’n vermoeden dat hij daar niet dagelijks de tijd voor had. North heeft namelijk haar eigen stylist in dienst, die er precies voor zorgt dat haar kleding matcht met dat van haar ouders. Als er geen look-a-like bestaat van de designer kleedjes van Kim, wordt deze zelf thuis in elkaar gezet zodat de twee altijd bij elkaar passen.

Nori’s stylist overlegt samen met het stijlteam van Kim en Kanye om precies te weten wat de kleine de volgende dag aan moet. Soms worden de mini-versies van designerkleding door de ontwerpers zelf gemaakt van de desbetreffende modehuizen en soms door een ingehuurde ontwerper. De babystylist moet niet alleen zorgen voor de juiste kleding, maar ook voor de accessoires zoals schoenen en handtasjes. Logisch dat North nog nooit een modeflater heeft begaan en altijd fashionable voor de dag komt!

Bekijk hieronder foto’s van Kim en North’s matching outfits.

  • BP_24572705
  • BP_24983406
  • BP_25013479

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties