0

kanye 150Helemaal zeker is het nog niet, maar het lijkt erop dat we de collectie van Kanye West voor Adidas eindelijk te zien krijgen. Meer dan dat Kanye en Adidas samen gingen werken wisten we niet, maar nu is er dan eindelijk nieuws.

Op het internet gaan er meerdere geruchten rond en de uitnodigingen voor de show zouden al de deur uit zijn: Kanye West gaat zijn nieuwe collectie voor Adidas tentoonstellen op New York Fashion Week. Waarom rondom de collectie zo geheimzinnig wordt gedaan, is onduidelijk maar het helpt in ieder geval de hype in leven te houden.

Kanye West is zelf heel erg blij met de samenwerking. Bij Ellen Degeneres vertelde hij hoe Adidas hem ruimte heeft gegeven in een tijd waar Kanye, naar eigen zeggen, werd verstikt door het beeld dat van hem werd gecreëerd. Of hij aan dat beeld ook niet een beetje zelf heeft meegeholpen, laten we voor nu maar even buiten wegen. Wij weten in ieder geval zeker dat een presentatie van Kanye West niet zal teleurstellen.

Ben je benieuwd wat Kanye allemaal te zeggen had over zijn samenwerking met Adidas? Kijk dan hieronder naar zijn interview met Ellen.

  • kanye 500

www.pinterest.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties