0

2014 LACMA Art + Film Gala - By Lionel HahnDit was hét jaar van KimYe; het stel trouwde extravagant en romantisch in Italië, stonden samen op de cover van de Amerikaanse Vogue en speelden samen in Kanye’s videoclip. De rapper kreeg er een enorme familie bij toen hij trouwde met de realityster en daar moest hij waarschijnlijk wél een beetje aan wennen.

Nu kerst voor de deur staat, gaan er geruchten dat Kanye er alles aan doet om zijn vrouw weg te houden bij haar familie en dat heeft te maken met zichzelf. Kanye spendeert namelijk liever met zijn vrouw en Nori zijn centen en tijd in Parijs dan dat hij bij aan tafel moet schuiven tijdens het georganiseerde kerstfeest van zijn schoonmama.

Kim is still hopeful that Kanye will agree to figure out a way to return to Southern California to spend part of the holidays with her family. The problem for Kanye is that Kris’ house is just overrun with so many people.”, aldus een insider tegen RadarOnline. 

Momanager Kris staat bekend om haar lavish kerstfeestjes én ze organiseert het al sinds dat ze 22 jaar jong was. Als je in bent voor een extravagant kerstfeest met matching pyjama’s dan ben je bij Kris op het goede adres. Wie weet wordt het hele gebeuren ook nog gefilmd, want Kris is niet écht zo gesteld op haar eigen privacy en dat van haar kinderen.

Zou Kanye toch overstag gaan óf moet Kim het feest van haar moeder dit jaar toch maar overslaan om haar man te pleasen? We zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen.

  • 2014 LACMA Art + Film Gala - By Lionel Hahn

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties