0

The 72nd Annual Golden Globe Awards - ExitsJennifer Lopez heeft een stormachtig verleden aan romances achter de rug en gaf laatst nog aan heerlijk te genieten van haar vrijgezellenleven. Ze papte onlangs wel weer aan met haar voormalige toyboy Casper Smart, maar deze relatiegeruchten wuifde ze snel weer weg.

Tijdens de Golden Globes zagen we een andere mysterieuze man aan de zijde van de Puerto Ricaanse zangeres. Deze man in kwestie is de tegenspeler van Jennifer Lopez in de nieuwe film The Boy Next Door. Ryan Guzman is nog maar 27 jaar oud en heeft de perfecte leeftijd om te daten met de 45-jarige Jennifer, aangezien ze erg gek is op jongere mannen. Ryan kennen we natuurlijk allemaal van de Step up films en zijn heerlijke sexy dance moves.

Alle nieuwsgierige ogen waren gericht op het stel en het schijnt dat Jennifer flink aan het flirten was met Ryan. De twee verlieten zelfs samen het feestje en verloren elkaar tijdens het event geen seconden uit het oog. Of Jennifer weer toe is aan een serieuze relatie zal de tijd uitwijzen, want misschien heeft ze gewoon wel zin in een fling tussendoor. Je weet het namelijk nooit met de sexy mannenverslindster.

Bekijk het duo hieronder.

  • The 72nd Annual Golden Globe Awards - Exits
  • The 72nd Annual Golden Globe Awards - Exits
  • The 72nd Annual Golden Globe Awards - Exits

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties