0

casper smart jennifer lopezJennifer Lopez heeft al heel wat keren een trouwjurk gedragen: tegen kelner Ojani Noa, danser Cris Judd en zanger Marc Anthony zei ze al eens I do. Nu gaat het gerucht dat ze eind dit jaar opnieuw in het huwelijksbootje stapt.

De zangeres/actrice en danser Casper Smart gingen vorig jaar uit elkaar toen er geruchten de rondte deden dat hij er nogal wat flirts op nahield, onder andere met een transseksueel model. De laatste tijd worden de twee weer samen gespot en het gerucht gaat dat Jennifer er nu geen gras over wil laten groeien en met hem wil trouwen. Mét huwelijkse voorwaarden, dat dan weer wel, want Jennifer heeft een vermogen van 300 miljoen dollar dat ze moet beschermen. Casper zou bij een scheiding 20 miljoen dollar krijgen, een huis en een auto: absoluut niet verkeerd dus.

Jennifer schijnt haar twee kids Max en Emme om toestemming te hebben gevraagd om met Casper te mogen trouwen. De tweeling was zo enthousiast dat ze meteen ja riepen en gingen springen. Het huwelijk gaat volgens de geruchten eind dit jaar plaatsvinden op Hawaii of Puerto Rico en zou naar verluidt 3 miljoen dollar gaan kosten. Alleen al Jennifers custom made trouwjurk van Zuhair Murad zou al een prijskaartje hebben van 500.000 dollar.

Jennifers ex Marc Anthony en zijn nieuwe vrouw zijn uitgenodigd, net als Eva Longoria, de Beckhams, Pitbull, Cameron Diaz en Benji Madden.

  • casper smart jennifer lopez

(Beeld: www.instagram.com/beaucaspersmart)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties