0

bey en jay 150Na de succesvolle ‘On The Run’ tour van Beyoncé en Jay Z verblijft het stel op dit moment nog steeds in Parijs om de toerist uit te hangen. Na de compleet uitverkochte shows, wil het stel verder gaan borduren op hun gezamenlijke succes.

Het powerkoppel laat het niet bij hun tour zitten en zullen volgens de geruchten samen een ‘geheim album’ gaan opnemen. Queen Bee en haar man zijn van plan om deze eind dit jaar of begin volgend jaar al uit te gaan brengen. Vorig jaar december verraste de zangeres vriend en vijand door uit het niets haar top secret visual album uit te brengen, wat een groot succes werd. Deze geweldige marketingstunt hoopt het getrouwde stel nu weer voor elkaar te krijgen.

De familie Carter post de ene foto naar de andere terwijl ze de leukste plekjes van ‘de stad van de liefde’ bezoeken. Wellicht zijn ze op dit moment al in de Franse hoofdstad de studio ingedoken om alvast wat nummertjes op te nemen met een Frans tintje. Houd eind van het jaar iTunes in ieder geval goed in de gaten!

  • bey en jay

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties