0

Lacma - Film Gala in Los AngelesCara Delevingne gaat als een speer met haar carrière. Het model gaat niet alleen van de catwalk naar het filmdoek, maar er gaan nu ook geruchten dat ze een nummertje zou hebben opgenomen met niemand minder dan Pharrell Williams. Daarnaast is er nog een heel bekend persoon in de picture die wel interesse heeft in het model.

Er gaan namelijk ook geruchten dat rapper Jay-Z het model een contract wil aanbieden bij zijn eigen platenmaatschappij genaamd Roc Nation. Pharrell Williams zou daar maar al te graag bij helpen want zij weten natuurlijk als de beste alle ins en outs in de muziekindustrie. Jay-Z is ervan overtuigd dat Cara heel groot kan worden en het in zich heeft om een superster te zijn.

“She has the same relentlessness and cool attitude as the likes of Rihanna or Beyonce, plus the added appeal of being a genuine international supermodel. He’s convinced she can make a huge mark on the music industry over the next five years”, aldus een insider die het vertelde aan de Britse krant Mirror.

Een andere bron vertelde weer aan Look magazine dat Cara heel veel hulp krijgt van haar BFF Rihanna en terecht kan bij Taylor Swift over het schrijven van liedjes. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd of we binnenkort een megahit kunnen verwachten van Cara.

Bekijk hieronder Cara’s duet met Will Heard.

  • Lacma - Film Gala in Los Angeles

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties