0

RUMOUR JayzOelala, is er trouble in het paradijs van Jay-Z en Beyoncé? Het beroemdste koppel van de wereld is verwikkelt geraakt in een naar gerucht met een Belgisch model. Wat is er precies aan de hand? Vorige maand was Jay-Z in Antwerpen en daar zou hij zich weinig van zijn trouwring hebben aangetrokken.

Beyoncé’s hubby zou vorige maand in een club in Antwerpen het 27-jarige Belgische model Claudia Scheelen tegen het lijf zijn gelopen, waarop hij prompt zijn versiertrukendoos opentrok. Zo bestelde Jay-Z een dure fles champagne voor het model en haar vriendinnen en gebruikte hij de volgende originele openingszin. “Ik ben overal op de wereld geweest, maar in Antwerpen zijn de mooiste vrouwen van de wereld”.

Later beweerde Claudia op Twitter dat het verhaal verzonnen was door de Engelse krant The Mirror. “De bladen hebben mijn naam gebruikt voor een verhaal dat nooit gebeurd is!”, schrijft het model. “Zijn crew heeft me één glas champagne aangeboden. Niets meer en niets minder. Ik ben fan van Jay-Z en Beyoncé en ik heb respect voor ze.”

Zou het echt verzonnen zijn of werd Claudia opeens een beetje bang Queen Bey en haar enorme fan base op de hals gehaald te hebben?

BP_19378867

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties