0

fifty shades of grey review 150De film is pas twee weken in de bioscoop te bewonderen, maar nu is er al meer om te doen geweest dan welke film dan ook. Fifty Shades of Grey heeft alle records gebroken en fans kunnen dan ook niet wachten totdat het vervolg op het witte doek verschijnt.

Maar, voor het zover is zullen de regisseurs naar een andere Christian Grey op zoek moeten gaan. Amelia Warner, de vrouw van Jamie Dornan, zou zo’n moeite hebben met de rol van haar man dat ze niet wil dat hij nog een keer in de huid kruipt van Mr. Grey. Jamie Dornan zou zich dan ook hebben teruggetrokken voor de opnames van een eventueel vervolg.

Zijn management ontkent in alle toonaarde en zegt dat er nog niet eens sprake is van een eventueel vervolg. Natuurlijk weten we allemaal dat er een vervolg gaat komen. De boekenreeks bestaat immers ook uit drie delen en met zo’n bioscoopsucces kan een tweede deel niet uitblijven.

Maar, nog meer slecht nieuws, want ook de regisseuse Sam Taylor-Johnson zou niks met een vervolg te maken hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

  • fifty shades of grey review 500

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties