0

Sabia RafaelVorig jaar waren Rafael van der Vaart en zijn Sabia in verwachting van hun eerste kindje, maar in december werd hun dochtertje van negentien weken zwangerschap dood geboren. Het zijn geen gemakkelijke tijden voor het koppel. Toch lijkt het voetbalkoppel verliefder dan ooit en kunnen ze niet van elkaar afblijven.

De geruchten van een zwangerschap blijven dan ook opdoemen. Zo werd er voor Sabia en Rafael al een WK-baby voorspelt en ook nu vliegen de baby-roddels in het rond. Het verliefde koppel werd namelijk in Hamburg gespot in het UKE-ziekenhuis voor een afspraak bij de gynaecoloog. Het ziekenhuis staat bekend om hun gynaecologie-afdeling die een van de beste ter wereld is. Logisch dat de voetballer en zijn vriendin na het verlies van hun dochtertje alleen nog maar het beste van het beste wil.

Na de miskraam vertelde Sabia al dat ze de hoop op een baby met haar geliefde Rafael nog niet had opgegeven. Of de voetbalvrouw op dit moment in blijde verwachting is, is niet duidelijk. Maar, hopelijk kunnen wij binnenkort goed nieuws brengen!

  • Sabia

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties