0

olivia en johannes 150Ze zijn hét perfecte koppel en zijn allebei jaloersmakend knap: it girl Olivia Palermo en vriendlief Johannes Huebl. De twee showen regelmatig verliefde kiekjes van zichzelf op Instagram en het verbaasde dan ook niemand dat Johannes afgelopen januari op zijn knieën ging en Olivia ten huwelijk vroeg.

Volgens de New York Post lieten de lovebirds er geen gras over groeien en zijn zij afgelopen zaterdag stiekem getrouwd in hun hometown New York. Het stel had in eerste instantie het plan om later dit jaar in zonnig St Barths te trouwen, maar omdat de van oorsprong Duitse Johannes issues heeft met zijn visum en het land voorlopig niet uit mag, gaat dit feest niet meer door.

Volgens een insider was het afgelopen zaterdag een bescheiden wedding. ”Olivia’s friends were surprised when they got married at City Hall on Saturday, with the only guests being his friend Ulli Saeuberlich and her parents, who weren’t happy with the rush, but decided to be there at the last minute”.

Wij snappen helemaal waarom Olivia de rest van haar leven met haar knappe model wil doorbrengen. Johannes wordt niet voor niets ‘Joe Hotness’ genoemd…

  • olivia en johannes 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties