0

RUMOUR Is Kim Kardashian stiekem dol op botoxOver haar lichaam na de zwangerschap wordt flink gespeculeerd. Is ze door hard te sporten en gezond te eten die zwangerschapskilo’s verloren of is er sprake van cosmetische of zelfs plastisch chirurgische behandelingen? Kim Kardashian ontkent alles en zegt puur natuur te zijn.

Maar of dat zo is, is nog maar de vraag. De geruchten gaan nu dat ze de laatste tijd ook dol zou zijn op botox en het is niet eens zo’n vreemd idee. De laatste tijd ziet haar gezicht er wel erg strakjes uit en dat terwijl ze pas een kind heeft gehad én ze elke avond date night heeft met Kanye, naar zijn concert gaat of de hort op is met vriendinnen.

Kim probeerde al eerder botox, waarvan een verslag te zien was in haar realityshow, en dat liep niet echt positief af. Na het injecteren van het spul bij haar ogen, kreeg ze blauwe kringen rond haar kijkers. Toch hebben wij niet écht het gevoel dat ze met haar hand uit de cookie jar kan blijven…

Haar neus is sowieso veranderd en als ze lacht, is geen rimpeltje rond haar mond te zien. Bekijk het verschil tussen de foto’s hieronder!

Kim Kardashian in 2006

Kim Kardashian in 2006

Kim Kardashian nu

Kim Kardashian nu

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties