0

DIPTICKimye move over, want de zusjes Jenner zijn nu ook lekker aan het daten geslagen. En het lijkt erop dat daarbij een nieuw Hollywood koppeltje is ontstaan. Het is tijd voor Kenry! Wie?

Na zusje Kylie heeft ook Kendall Jenner een man aan de haak geslagen en het is niemand minder dan One Direction hottie Harry Styles! Of nou ja, van een relatie is er misschien nog niet echt sprake maar ze zijn wél gespot tijdens een romantisch diner voor twee. Blijkbaar waren wij niet de enige die onder de indruk waren van de pikante photoshoot van Kendall…

Volgens geruchten heeft Harry woensdagavond Kendall opgehaald met de auto om vervolgens een hapje te gaan eten in een klein restaurantje in West Hollywood. Of het een romantische avondje is geweest of dat de twee goede vrienden zijn, weten we helaas nog niet. Ondanks dat de paparazzi er natuurlijk als de kippen bij waren, zien we niet meer dan een paar kiekjes van de kersverse lovebirds in de auto.

En dat zag er niet bepaald gezellig uit… Terwijl Harry zich vooral heel geconcentreerd op het autorijden focust, heeft liefje Kendall het druk met haar telefoon. Zou ze zus Kim nog even snel om datingtips hebben gevraagd?

Bekijk de foto’s hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties