0

150 KZe wordt wel de Jackie Kennedy van deze eeuw genoemd. Ze heeft stijl, klasse en heeft nooit hetzelfde aan, combineert de mooiste outfits met de prachtigste accessoires en staat altijd bijzonder goed op foto’s. Ze is misschien wel de knapste en meest modieuze royalty van dit moment. Kate Middleton heeft samen met William de 8 maanden oude prins George.

Het gerucht gaat dat de kleine prins George een broertje of zusje kan verwachten. Afgelopen week werden de twee gespot bij de inhuldiging van een portret van Koningin Elizabeth II. Toen William aan de praat raakte met Cynthia Read, een inwoonster van Nieuw-Zeeland, is het verhaal de wereld in gekomen en dus wel door de prins zelf!

De vrouw had een sjaal meegebracht voor de kleine George en William reageerde daarop dat ze misschien binnenkort wel een nieuwe kon maken. Zou hij erop doelen dat er nog een kleine royal bij komt? Of bedoelt hij dat George al zo snel groeit?

Gisteren bezochten Kate en William echter een wijngaard in Nieuw-Zeeland en daar dronk de Duchess een flink glas wijn. Zou ze dit doelbewust hebben gedaan om de geruchten de wereld uit te helpen? Eén ding is zeker; als ze zwanger was, dan had ze het glas niet gedronken.

 

 

  • BP_18038211
  • BP_19664016
  • BP_20323971
  • BP_20359158
  • BP_20578028
  • BP_21443751

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties