0

2014 Victoria's Secret Fashion Show - LondonTaylor Swift zingt talloze liedjes dat ze niet meer aan de man moet en ze nog altijd geniet van een single life. De zangeres moet er niet aan denken dat ze iemand kwetst en daarnaast heeft ze altijd nog haar BFF Karlie Kloss om haar tijd mee te verdrijven.

Toch verscheen er laatst een wel heel verdacht kiekje van die twee vriendinnen samen. Ze werden namelijk bij het concert van The 1975 zoenend óf knuffelend gespot én daar werden uiteraard snel foto’s van gemaakt door mensen die de twee in het vizier hadden. De woordvoerder van Taylor Swift is zwaar geïrriteerd dat hij zich met dit soort geruchten moet bezighouden. De zangeres is namelijk genomineerd voor drie Grammy awards en dáár zouden mensen juist over moeten praten volgens de woordvoerder.

Eerder gingen al geruchten dat Taylor zou daten met de Britse zanger Matthew Healy van The 1975, waar ze bij het concert van was met Karlie. De geruchtenmolen over de zangeres haar liefdesleven draait dus weer overuren, maar als het aan Taylor ligt, stelt ze een relatie nog maar even uit. Al moeten we wel erbij zeggen dat Taylor haar liefde voor Karlie niet onder stoelen of banken steekt; de zangeres heeft namelijk in haar appartement in New York een speciale kamer voor Karlie ingericht, so who knows?

Bekijk de beelden van Taylor en Karlie hieronder.

  • tumblr_ng3je6RoaX1qfoj4do1_500
  • tumblr_ng3je6RoaX1qfoj4do2_500
  • 2014 Victoria's Secret Fashion Show - London
    Taylor Swift en Karlie Kloss

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties