0

Olivia Palermo zwangerVorig jaar stapte socialite Olivia Palermo in het huwelijksbootje met long time boyfriend Johannes Huebl. Hoewel we van de twee hadden verwacht dat zij het groots zouden aanpakken op hun bruiloft hielden de twee stijliconen deze dag bescheiden en voor zichzelf. Voor een aantal gasten beloofden zij, in Bedford New York, elkaar in juni voor eeuwig trouw.

Gisteren verscheen Olivia Palermo bij het New York City Ballet 2015 Spring Gala in een prachtige vintage geïnspireerde jurk van Valentino. Hoewel hubby Johannes niet aan haar zijde is, vinden wij de keuze van de wijdvallende jurk nogal opvallend. De voormalige reality ster draagt niet vaak dit soort enorme jurken en de geruchtenmolen draaide dan ook snel overuren. Probeert Olivia hier een beginend babybuikje te verdoezelen?

Eerder werd zwangere actrice Keira Knightley in soortgelijke Chaneljurken gespot en de vraag of Olivia door Keira’s zwangerschaplook was geïnspireerd rijst. Zoveel vragen. Is de jurk gewoonweg poofy of is daar wel degelijk een bollend buikje te spotten? Eén ding is zeker: Olivia Palermo ziet er weer stunning uit.

Klik hier om de foto’s te bekijken.

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties