0

RUMOUR Is het huwelijk van Beyonce en Jay-Z op de klippenBeyoncé en Jay-Z waren dangerously in love toen ze met elkaar trouwden april 2013 en hun liefde voor elkaar werd bezegeld met dochtertje Blue Ivy op 7 januari 2012.

Maar nu zou het niet zo goed gaan met het invloedrijke koppel. Het Duitse OK Magazin zegt te weten dat de twee uit elkaar zijn gegroeid door de vele reizen die ze apart van elkaar maken. Terwijl Beyoncé in Australië optredens aan het geven is, is Jay-Z aan het touren in Europa. Dat kan niet een goed teken zijn volgens een ander magazine genaamd Star.

Beyoncé zou zich steeds meer voelen als een single mom en vindt haar hubby egoïstisch dat hij er niet voor kiest om met haar mee te gaan op tour; iets wat zij wel voor hem heeft gedaan.

Maar wat was dan die foto laatst van Jay-Z die Blue Ivy hoog in de lucht hield en die Beyoncé plaatste op haar Tumblr? Volgens insider is ook dat te verklaren; de zangeres en rapper waren samen een paar dagen weggegaan in de hoop hun gebroken band te kunnen lijmen. Maar of dit gelukt is?

Wij hopen dat al dit gerucht klinkklare onzin is! Wat jullie?

Jay-Z en Beyoncé op 1 september

Jay-Z en Beyoncé op 1 september

Beyoncé en Jay-Z op 2 juni

Beyoncé en Jay-Z op 2 juni

Jay-Z en Beyoncé met Blue Ivy op 25 april

Jay-Z en Beyoncé met Blue Ivy op 25 april

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties