0

RUMOUR Is dit stijlicoon in verwachting van een kindjeHet is award seizoen en dat betekent dat alle Hollywood dames keurig bij alle feestjes komen opdraven in hun mooiste robes. Hoewel het bij de evenementen natuurlijk om de prijzen gaat, draait het ook om wie wat draagt én of er nieuwe roddels gevormd kunnen worden.

Nu gaat het gerucht dat actrice Diane Kruger, bekend van onder andere de film Inglorious Bastards, in verwachting is van haar eerste kindje. De Duitse heeft al een tijdje een relatie met acteur Joshua Jackson (hij speelde ooit in Dawson’s Creek) en de twee zouden niet alleen stiekem verloofd zijn maar ook een ‘bun in the oven‘ hebben.

Waardoor dat laatste gerucht is ontstaan? Diane Kruger, tevens één van de gezichten van Chanel, droeg naar een Golden Globes after party een zwarte jurk van Antonio Berardi die wat los zat rond haar buik. En dat kan maar één ding betekenen volgens de roddelpers.

Wellicht koos Diane gewoon voor een jurk die lekker comfortabel zat bij haar buik dus wat ons betreft is nog niks bewezen. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

Diane Kruger Golden Globes after party Antonio Berardi zwanger 1 Diane Kruger Golden Globes after party Antonio Berardi zwanger 2 Diane Kruger Golden Globes after party Antonio Berardi zwanger 3 Diane Kruger Golden Globes after party Antonio Berardi zwanger 4

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties