0

RUMOUR Is dit de echte vader van Khloe KardashianAl jaren wordt er gespeculeerd over de vader van Khloe Kardashian. De jongste Kardashian zus, die laatst in Nederland was om de Kardashian collectie samen met Lipsy te promoten, zou een andere vader hebben dan Kourtney en Kim.

De vraag is alleen wie. Nu gaat het verhaal dat O.J. Simpson, de sporter die in de gevangenis zit en zijn ex-vrouw vermoord zou hebben, wel eens de biologische vader van Khloe zou kunnen zijn. Kris Jenner en Robert Kardashian (Khloe’s vader op papier) waren goed bevriend met O.J. Simpson en zijn toenmalige vrouw. Op een feestje is het uit de hand zijn gelopen en zouden Kris en O.J. samen in bed zijn beland.

“Op een gegeven moment wordt dit toch wel bekend”, zegt O.J.’s manager Norman Pardo tegen het Amerikaanse magazine In Touch. “Khloé is misschien O.J.’s kind.” O.J. Simpson zou zijn verhaal pas willen doen als hij vrijkomt en dat kan aankomende maand al het geval zijn.

Eerder werd gezegd dat de kapper van Khloe’s moeder Kris Jenner, de echte vader van Khloe is. Wij achten zelf die kans groter, aangezien de twee behoorlijk op elkaar lijken.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

O.J. Simpson

O.J. Simpson

Kris Jenner

Kris Jenner

Khloe samen met kapper Alex Roldan

Khloe samen met kapper Alex Roldan

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties