0

iphonePink-13We zijn zo ongeveer vergroeid met onze smartphones en je kan ze zonder overdrijven onze baby’s te noemen. De paniek die uitbreekt als hij het niet meer doet, de ellende als je scherm breekt en – shock, horror – wat nou als je geen bereik hebt?

Ondanks dat we zowat ons leven geven voor de kleine apparaatjes ruilen we ze zonder blikken of blozen in als er een nieuwer model op de markt komt. Ieder jaar zo aan het begin van september presenteert Apple zijn nieuwe iPhone. In de lijn der verwachting gebeurt dit komende 9 september ook weer en maken we dan kennis met de iPhone 6s. Zo vlak voor de ‘grote onthulling’ gaan er natuurlijk allemaal geruchten de ronde, onder andere over de kleur van de smartphone.

Zo kwam eerder al het nieuws dat de S6 waarschijnlijk in het rosé goud te verkrijgen is, maar op Chinese social media sites circuleren nu ook foto’s van roze iPhones! Of de telefoon echt in deze kleuren uitgebracht gaat worden weten we binnenkort pas, want het kan natuurlijk ook om gephotoshopte beelden gaan…

  • iphonePink
  • iphonePink2
  • iphonePink1

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties