0

kylie 150Kylie is met haar 17 jaar de jongste van de hele Kardashian-Jenner clan, dat maakt echter niet uit voor de controverse die er geregeld opwaait rondom haar persona. Zo beweren velen dat de tiener al plastische chirurgie heeft ondergaan, dat ze te veel in de media komt en zelfs dat zij een slecht rolmodel is voor andere tienermeiden.

Eind januari laaide er een nieuw vuurtje op rondom Kylie: ze zou zwanger zijn van vriendje Tyga. Sinds die initiële shock hebben we hier niks meer van gehoord, tot nu. Niemand minder dan grote zus Kendall stuurde namelijk een tweet de wereld in waarin wordt gesuggereerd dat Kylie over minder dan 9 maanden weleens een heel ander leven kan hebben. De tweet werd echter bijna direct weer verwijderd.

In de tweet was een foto van een positieve zwangerschapstest te zien met het onderschrift: “I don’t care what anybody says. Congrats @Tyga”. Tja, dit laat weinig ruimte over voor de verbeelding, tenzij Tyga bij een iemand anders een kindje heeft verwekt. Al verwachten we dan natuurlijk geen felicitatie-tweet van Kendall. De kans is groter dat het een grapje is geweest van de langbenige brunette.

We houden jullie op de hoogte!

  • kylie 500

(Beeld: www.instagram.com/kyliejenner)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties