0

Adele water 150Adele veroverde de hitlijsten en de wereld met haar gouden keeltje en ontving helaas uit diverse hoeken kritiek op haar figuur. Karl Lagerfeld noemde de zangeres ‘roundish‘ en de fans van Lady Gaga waren zogenaamd bang dat Adele de vleesjurk van Gaga zou opeten.

Gelukkig hield Adele haar rug recht en leek het erop dat ze zich niets aan zou trekken van het commentaar. “Ik hou ervan om mezelf te zijn, dat heb ik altijd gedaan. Ik heb mensen gezien die hun leven laten leiden door afslanken, dat putte hen uit. Ik wil dat gewoon niet in mijn leven”, aldus Adele eerder.

Nu een paar jaar én een kind later, gaat het gerucht dat Adele toch aan het afvallen is. De laatste tijd verschijnt ze niet echt in het openbaar en nadat ze prachtige zangeres een foto op Twitter plaatste in het kader van World Water Day, gonst het van de geruchten dat Adele op dieet is. Haar gezicht zou er smaller uitzien dan normaal volgens onder andere de Britse Daily Mail.

Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Adele: "#iLoveWater and so does #drop4drop get involved at http://www.drop4drop.org  it's world water day! pic.twitter.com/nXJvjJsALV"

Adele: “#iLoveWater and so does #drop4drop get involved at http://www.drop4drop.org it’s world water day! pic.twitter.com/nXJvjJsALV”

www.twitter.com/officialadele

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties