0

roy donders bas wagtmans split 150Wie uit het zuiden van het Nederland komt, niet vies is van een ‘huispakje’ of dolgraag RTL kijkt die kent Roy Donders vast wel. De stylist uit het zuiden kwam laatst officieel uit de kast en maakte zijn coming out compleet met een vriend genaamd Bas Wagtmans. Nu lijkt het alsof het al over is tussen de twee.

Bas zou tijdens de Tilburgse kermis volgens bronnen van het weekblad Privé wel erg close zijn geweest met één van de DJ’s van het muziekpaleis van de huispakkenontwerper en dat pikte Roy niet. De familie van de tv-ster zou om de split geen traan laten. “Bas kwam op ons altijd een beetje over als iemand die het om Roy’s geld te doen was. Zelf was hij als zakenman met zijn autowasserette niet al te succesvol, dus wij waren altijd een beetje argwanend.”

Vanzelfsprekend doet Bas er alles aan om weer terug genomen te worden door Roy, maar die schijnt inmiddels zijn zinnen op een andere vent gezet te hebben. Er zou zelfs al een vakantie geboekt zijn naar Mallorca…

  • BP_23592857
    Bas Wagtmans en Roy Donders begin juli in Maastricht

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties