0

drake rihanna relatie 150Rihanna kon lang niet emotioneel afscheid nemen van haar ex-vriend Chris Brown. Maar na de zoveelste kans en de zoveelste teleurstelling heeft de beeldschone zangeres uiteindelijk besloten er definitief een punt achter te zetten.

Nu wordt Rihanna de afgelopen weken veelvuldig gespot met Drake en het schijnt dat ze nu écht een vaste relatie hebben. De twee zouden besloten hebben met geen andere mensen meer te daten om hun liefde voor elkaar een kans te geven. Drake zei eerder tijdens een interview over een relatie hebben met Rihanna: “I mean, I think about it. Like, “Man that would be good”. We have fun together. She’s cool and s**t. That’s my dog for life

De rapper/zanger was twee weken geleden in Amsterdam en Rihanna was toevallig ook van de partij. Ze was aanwezig bij zijn concert én ze gingen samen eten bij Izakaya. Maar dat was niet de enige plek waar ze samen werden gespot. Tijdens Drake’s concert in Parijs kwam Rihanna zelfs op het podium en brachten ze samen Take Care maar Rihanna’s nummer Pour It Up ten gehore. Daarnaast zijn ze de afgelopen weken samen gespot in Londen, Manchester en Hollywood.

In 2010 zouden de twee ook al verschillende dates hebben gehad maar toen liep het op niets uit. Hopelijk dit keer wel want ze maken een mooi stelletje!

Rihanna 9 maart bij Nobu in Londen

Rihanna 9 maart bij Nobu in Londen

Drake 9 maart bij Nobu in Londen

Drake 9 maart bij Nobu in Londen

Drake en Rihanna 26 februari in Parijs

Drake en Rihanna 26 februari in Parijs

Rihanna en Drake's duet  Take Care

Rihanna en Drake’s duet Take Care

Drake en Rihanna in 2011

Drake en Rihanna in 2011

Rihanna en Drake in 2010

Rihanna en Drake in 2010

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties