0

10693567_879164602108145_1244001136_nHeidi Klum, een van de eerste échte supermodellen, breidt haar imperium al lange tijd verder uit dan alleen modellenwerk. Zo presenteert zij Project Runway en Germany’s Next Top Model, heeft ze wel eens kleine rolletjes in films en series en heeft ze gewerkt als gastdesigner voor verschillende merken.

Heidi, die meer dan 10 jaar een Victoria’s Secret Angel geweest is, presenteerde in Londen onlangs het resultaat van haar nieuwste samenwerking: een lingerielijn. Ze nam het stokje over van Elle MacPherson, die de intimates lijn meerdere jaren heeft ontworpen en gepromoot.

In het weekend van de onthulling van de lijn stonden er midden in Londen, voor het Buckingham Palace, drie modellen kou te vatten in Heidi’s niemendalletjes. Het leek te gaan om een grote publiciteitsstunt, maar Heidi verklaarde op social media razend te zijn om de photoshoot. Deze was niet officieel voor Heidi’s lingerielijn en ze stond er niet achter dat de modellen praktisch naakt rondliepen in de kou, nota bene voor het Buckingham Palace.

  • heidi 2
  • heidi 3
  • heidi 1
  • heidi 4
  • heidi 5

(Beeld: www.instagram.com/heidiklum)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties