0

heidi 150Heidi Klum heeft alweer een tijdje een relatie met haar veel jongere toyboy Vito Schnabel en de twee zijn nog steeds tot over hun oren verliefd. Naast de drukke carrière van het topmodel besteedt ze iedere vrije minuut aan haar vier kinderen en nu zal er wellicht nog een vijfde opkomst zijn.

De Duitse presentatrice postte gisteren een kiekje wat lijkt te duiden op een gezinsuitbreiding. Op de foto die Heidi plaatste op haar Instagram account zien we haar buik die behoorlijk bol staat. Zelf schrijft zij onder de foto: “Zeven knoedels later…”, wat Duitse deegballen zijn. Alleen de fans van het 41-jarige model denken er echt anders over en beweren dat Klum weer zwanger is.

Heidi weet als geen ander wat het moederschap inhoudt en is er gek op. Rolf Scheider, ex-collega van Germany’s Next Top Model, liet al eens eerder weten dat het best zo zou kunnen zijn dat er een vijfde kindje inzit samen met de 28-jarige Schnabel. Of zal dit weer een poging van Heidi zijn om te laten zien dat zij niet leidt aan één of andere eetziekte, wat ze al eens eerder deed door een hap te nemen uit een hamburger.

Ben je benieuwd naar de buik van Heidi Klum? Bekijk dan onderstaande foto.

  • 7 Klösse später......pappsatt
    Heidi Klum: "7 Klösse später......pappsatt"

www.instagram.com/heidiklum

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties