0

1. Heidi Klum 150Na het huwelijk met Seal kwam Heidi Klum al snel met een nieuwe lover op de proppen: haar trouwe bodyguard. Nu dat ze hem aan de kant heeft gezet, werd gespeculeerd dat de liefde tussen het voormalige topmodel en haar zanger weer opgebloeid zou zijn. De vork lijkt toch anders in de steel te zitten.

Het gerucht gaat nu dat Heidi (40) helemaal hoteldebotel is van Vito Schnabel. De 27-jarige toyboy is een kunsthandelaar uit New York en snabbelt wat bij door met dames die flink wat jaartjes ouder zijn dan hem relaties te beginnen. Zo werd hij een tijdje terug ook al gespot met actrice Demi Moore.

Vito en Heidi zijn op dit moment een maand aan het daten en gaan daarvoor de leukste hotspots van Los Angeles af. Zo werden ze gespot in een discotheek waar ze aan een vip-tafel zaten met tennisster Serena Williams. “Ze konden niet van elkaar afblijven en bleven maar zoenen. Toen de lichten om twee uur ‘s nachts aangingen pakte ze zijn hand om te vertrekken”, aldus een bezoeker van de club.

Hoewel Vito dol is op ‘oudere’ rijke en bekende dames, zou het niet zo maar een scharrel zijn voor Heidi. “Ze vinden elkaar echt heel leuk. Heidi wilde dolgraag dat hij deze week bij haar zou zijn in Los Angeles“, onthulde een vriend van het topmodel.

Heidi Klum

Heidi Klum

Vito Schnabel in actie op het strand

Vito Schnabel in actie op het strand

Vito Schnabel komt graag op high society feestjes

Vito Schnabel komt graag op high society feestjes

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties