0

RUMOUR Hebben Beyonce en Barack Obama een affaireVorig jaar ging het gerucht dat het niet echt meer zou boteren tussen Beyoncé en haar man Jay-Z. De rapper werd met een blondine in België gespot en de twee zouden dankzij hun aparte wereld tours uit elkaar gegroeid zijn. Gelukkig was het onzin en lijkt het erop dat hun relatie sterker is dan ooit.

Nu gaat het bizarre gerucht dat Beyoncé en president Obama een affaire met elkaar hebben. De Franse krant Le Figaro denkt dit te weten naar aanleiding van een tip van fotograaf (en vriend van model en presidentsvrouw Carla Bruni) Pascal Rostain.

You know, at this time, the United States, there is something big that is happening… Besides, it’ll go out tomorrow in The Washington Post, we can not say that it is the gutter press reporting on an alleged affair between President Barack Obama and Beyoncé. I can assure you that the world will talk about it“, aldus Rostain.

Beyoncé en hubby Jay-Z zijn graag geziene gasten bij het Witte Huis en de Obama’s maar dat er sprake is van een affaire lijkt ons erg sterk. Bovendien meldt The Washington Post in een verklaring niets te weten van het gerucht. “It’s definitely not true.

beyonce barack obama 1 beyonce barack obama 2 beyonce barack obama 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties